El candidat de CiU a l'alcaldia de Solsona, Marc Barbens, va presentar públicament, diumenge a la tarda, els 21 membres de la llista que presenta a les properes eleccions municipals, en un acte celebrat a la plaça de Sant Pere. La presentació va ser conduïda per Isabel Pérez, número dos del projecte de Barbens, i va comptar amb la presència d'Albert Batalla, actual alcalde de la Seu d'Urgell que opta a la reelecció i diputat adscrit al Solsonès al Parlament.

Pérez va destacar "que és un projecte molt realista i amb unes propostes que han sortit del contacte amb la gent". A més, va afegir, que "som un grup de persones que volem treballar per a la nostra ciutat".

Per la seva banda, Barbens, que va anar presentant una a una totes les persones que l'acompanyen a la candidatura, va destacar de l'equip la seva "vàlua professional, acadèmica i humana". L'alcaldable va recalcar que "això és la regeneració de CiU a Solsona: un grup de persones que s'estimen la ciutat, honestes i treballadores".

Finalment, l'alcalde de la Seu d'Urgell i diputat, Albert Batalla, va remarcar l'abast del projecte de CiU Solsona i en va destacar particularment "la renovació i la preparació de les persones de l'equip".