28 de abril de 2015
28.04.2015

Barbens mostra en públic la "regeneració" de CiU a Solsona

La candidatura de CiU es va presentar diumenge en una acte a la plaça Sant Pere de Solsona

29.04.2015 | 17:23
Membres de la candidatura de CiU a Solsona

El candidat de CiU a l'alcaldia de Solsona, Marc Barbens, va presentar públicament, diumenge a la tarda, els 21 membres de la llista que presenta a les properes eleccions municipals, en un acte celebrat a la plaça de Sant Pere. La presentació va ser conduïda per Isabel Pérez, número dos del projecte de Barbens, i va comptar amb la presència d'Albert Batalla, actual alcalde de la Seu d'Urgell que opta a la reelecció i diputat adscrit al Solsonès al Parlament.
Pérez va destacar "que és un projecte molt realista i amb unes propostes que han sortit del contacte amb la gent". A més, va afegir, que "som un grup de persones que volem treballar per a la nostra ciutat".
Per la seva banda, Barbens, que va anar presentant una a una totes les persones que l'acompanyen a la candidatura, va destacar de l'equip la seva "vàlua professional, acadèmica i humana". L'alcaldable va recalcar que "això és la regeneració de CiU a Solsona: un grup de persones que s'estimen la ciutat, honestes i treballadores".
Finalment, l'alcalde de la Seu d'Urgell i diputat, Albert Batalla, va remarcar l'abast del projecte de CiU Solsona i en va destacar particularment "la renovació i la preparació de les persones de l'equip".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema