La regidoria d'Acció Social de Solsona té obertes les inscripcions per participar al curs de lectura crítica i escriptura creativa per a dones que s'organitza durant tres sessions del 9 de maig al 4 de juliol. Té el títol "Dones per dones. Viure amb el plaer de llegir i escriure" i l'impartirà l'escriptora Nora Almada, col·laboradora de la llibreria Pròleg i de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, amb l'objectiu de crear un espai que combini la lectura, el debat grupal i la creació literària.

És una activitat adreçada a dones de totes les edats que busca reforçar la confiança individual, la relació grupal entre dones i reconèixer l'experiència pròpia com a punt de partida per a la creació literària. Cada un dels tres tallers es basarà en la lectura prèvia d'un llibre suggerit. Així, per a la sessió del 9 de maig es demana haver llegit Luciérnagas, d'Ana María Matute; per a la del 13 de juny, El carrer de les camèlies, de Mercè Rodoreda, i per a la del 4 de juliol, La mujer habitada, de Giaconda Belli.

El curs es durà a terme els matins, de dos quarts de deu a dos quarts de dues, al Casal de Cultura i Joventut. El preu és de 20 euros i el termini per inscriure-s'hi es tancarà el pròxim 4 de maig.