Una avaria en una antena de Movistar ha deixat sense cobertura de telèfon mòbil durant quatre dies els municipis de la Coma i la Pedra i Sant Llorenç de Morunys. El servei, que va començar a fallar a la Coma divendres i a Sant Llorenç a partir de dissabte, es va restablir ahir al migdia.

Segons fonts de l'empresa de telecomunicacions, divendres a la tarda, una antena de radioenllaç, que permet transmetre informació entre dos punts mitjançant ones, va deixar de funcionar correctament per causes que, al tancament d'aquesta edició, encara s'han de determinar. Malgrat tot, Movistar apunta que la pluja podria haver provocat l'accident. "És molt difícil accedir a les estacions base afectades, la de Coll de Jou i la de Sant Llorenç, per reparar-les", asseguren aquestes fonts.

L'alcalde de la Coma i la Pedra, Jaume Oriol, va assegurar ahir a Regió7 que el tall ha afectat ininterrompudament els nuclis de la Coma, la Pedra i el Port del Comte. L'avaria, va explicar Oriol, s'ha produït en un dels pitjors moments de l'any, ja que és època de vacances i de festa major i, durant aquestes setmanes, la població es triplica.