14 de novembre de 2015
14.11.2015

Solsona repara el camí de l'Amisol a petició de l'associació i dels veïns

L'antiguitat de l'asfalt i el trànsit continuat de camions que van a la serradora havien danyat aquest vial

14.11.2015 | 07:44
Treballs de reparació del camí de l´Amisol, a Solsona

La brigada municipal de Solsona ha reparat els desperfectes dels camins de cal Coix i l'Amisol (el darrer és la continuació del primer), des de l'enllaç amb la carretera de Manresa i fins a la masia de cal Fanteta. És una actuació realitzada arran de la petició dels veïns de la zona i de l'Associació Pro Minusvàlids de Solsona i Comarca.
L'antiguitat de l'asfalt i el trànsit continuat de vehicles pesants que accedeixen i surten de les instal·lacions de la serradora d'Amisol havien ocasionat diversos danys en aquest vial, especialment en els revolts. Per aquest motiu, operaris de la brigada municipal han actuat en una extensió de 600 metres de camí en aquells punts més malmesos. Concretament, s'ha arrencat l'asfalt existent, s'hi ha realitzat un sanejament, s'hi ha estès i compactat tot-u i s'hi ha col·locat una capa de 20 centímetres de formigó reforçat amb malla electrosoldada d'acer, una fórmula més resistent que el paviment anterior. Aquests treballs han tingut un cost, en material, de 3.700 euros.
D'altra banda, des d'aquest dilluns passat i durant uns quinze dies, l'Ajuntament de Solsona ha subcontractat una empresa per arranjar els vials més perjudicats per les destrosses que va ocasionar el fort temporal que va afectar la comarca del Solsonès la setmana passada. Bàsicament, l'actuació que s'està duent a terme a Solsona consisteix a anivellar, engravar i netejar cunetes. Prèviament, durant la setmana passada la brigada municipal ja va dedicar-se a retirar esllavissades i acumulacions de terra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook