Un total de 79 persones han trobat feina aquest any al Solsonès gràcies a ofertes gestionades des del servei Connectem, l'antic Dispositiu d'Inserció Sociolaboral de Solsona, que va canviar de nom quan es va integrar a l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Durant el 2015, s'han donat d'alta en aquest servei de l'Agència 300 usuaris de Solsona i 85 de Cardona.

La majoria de les persones inserides ho han fet majotàriament en empreses del sector de l'hostaleria i el turisme i del sector serveis però també al comercial i industrial. Pel que fa al perfil de les persones beneficiàries d'aquest servei, és el d'un home d'entre 25 i 45 anys amb estudis primaris i en situació d'atur.

El servei Connectem va adreçat a persones en recerca de feina o que volen millorar la seva situació laboral. En aquests moments, reben informació per correu electrònic d'ofertes de feina i de les sessions formatives 1.085 persones dels dos municipis i aquest any s'han gestionat 69 ofertes laborals a la capital del Solsonès i 55 a Cardona. Aquests serveis de la regidoria de Promoció Econòmica són subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris i cofinançats pel Fons social Europeu.