L'Agrupament Escolta i Guia Pare Claret de Solsona serà el guardonat d'enguany amb el Premi Signum, que atorga anualment el Consell Comarcal del Solsonès a través del Consell Cultural Francesc Ribalta. L'entitat, que aquest any ha celebrat el seu cinquantè aniversari, rebrà el premi en un acte que es farà divendres vinent, a 2/4 de 9 del vespre, al Teatre Comarcal.

El ple del Consell Comarcal del Solsonès ha ratificat l'acord adoptat pel Consell Cultural Francesc Ribalta de reconèixer l'agrupament Pare Claret amb el dinovè Premi Signum. El jurat ha valorat que es tracta d'una "entitat per la qual han passat centenars de nens i nenes i on s'han treballat valors com la convivència, la solidaritat, l'esforç, el respecte per la natura i l'estima a la ciutat de Solsona, a la comarca i al país".

En aquest sentit, també ha destacat "la seva tasca en la pervivència d'uns valors i unes tradicions que han contribuït en la formació de centenars de joves de Solsona implicant-los en el dia a dia de la ciutat, sempre amb una actitud d'esforç i treball".