L'Ajuntament de Solsona obre avui les inscripcions per a la nova temporada de cursos de salut i benestar a través del tai-txi, organitzats per la regidoria d'Acció Social a través del programa Activa't. Les classes comencen aquest febrer i s'allargaran fins a final de maig. Com cada any, els participants poden escollir entre horari de matí i de tarda, i s'organitza un grup específic per a persones amb malalties cròniques.

El tai-txi per al públic en general es practicarà a l'auditori de la Sala Polivalent dotze dimarts, del 16 de febrer al 31 de maig (algunes setmanes no hi haurà classe). L'horari de matí (grup A) serà de deu a dos quarts de dotze i el de tarda (grup B), de dos quarts de vuit a nou del vespre. El grup reduït per a persones amb malalties cròniques (grup C) farà les sessions a l'aula de psicomotricitat de l'escola El Vinyet, els dilluns del 15 de febrer al 30 de maig de dos quarts de sis a set de la tarda.

Les persones que hi estiguin interessades han d'adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del consistori a partir d'avui. El preu d'inscripció es manté en 45 euros, com en les darreres temporades. Aquesta oferta s'emmarca dins el programa d'activitats Activa't, organitzat per la regidoria d'Acció Social amb el suport del Consell Comarcal del Solsonès. Les classes de tai-txi s'ofereixen des de fa uns quants anys per la demanda que tenen.