Les estacions d'esquí de Port del Comte, la Molina i Masella han acumulat entre 25 i 45 cm de neu nova en l'episodi de nevada del cap de setmana. Això els permet consolidar els gruixos que tenien a les pistes i millorar-ne considerablement la qualitat. Algunes estacions fins i tot han pogut ampliar els quilòmetres esquiables. Però gairebé totes coincideixen que aquesta precipitació molt probablement no implicarà cap canvi en la previsió de finalització de la temporada i que està establerta després de la Setmana Santa.

Només l'estació cerdana de Masella indica que preveu tancar a mitjan mes d'abril. "Tot i que amb la neu artificial la gent esquia bé, quan neva el flux de gent augmenta perquè està més animada" explica Maite Martí, directora comercial de l'estació, "aquí estem acostumats a les nevades del mes de març i com que tenim bona base de neu produïda la nevada ens permet ampliar els gruixos i allargar una mica la temporada, com sempre".

Albert Estella director de Port del Comte, diu que, tot i la nevada, "com que ara ja tenim dues hores més de sol i pugen les temperatures diürnes, caldrà veure com va la meteorologia, esperem que amb les pistes que ja teníem innivades estarà bé per Setmana Santa".