El consistori solsoní, en compliment de la Llei de Transparència, té disponible al web municipal la declaració de béns de tots els regidors que componen el ple. La relació de propietats dels membres del consistori es pot trobar al portal de l'Ajuntament des de l'inici de la legislatura.

En el capítol de propietats immobiliàries, només 5 dels regidors declaren ser posseïdors d'alguna propietat. Es tracta de Lluís-Xavier Gonzàlez (ERC), primer tinent d'alcalde i regidor de promoció econòmica, comunicació i noves tecnologies, que declara com a propis un pis i un pàrquing a Solsona. També disposa de pis en propietat Ramon Xandri (ERC), segon tinent d'alcalde i regidor d'hisenda i administració, esports, entitats socials, serveis funeraris i nucli antic, que fa constar a la seva declaració el 50% de 5 terrenys a la zona de Sant Bernat, la meitat també d'un terreny i la totalitat d'un altre a Solsona, i de dos pàrquings adquirits l'any 1988. El tercer regidor que té béns immobles és Isabel Roca (ERC), quarta tinent d'alcalde i regidora d'educació i governació, que disposa de 4 pisos a Solsona. Antoni Carralero (ERC), regidor de medi ambient, participació i parcs i jardins, és propietari d'un pàrquing i un habitatge a Solsona, d'un habitatge i un pàrquing més a Oliana i un tercer habitatge a Granollers. I la darrera regidora que té habitatge en propietat és M. Isabel Pérez (CiU), que fa constar que té una casa a Olius des de l'any 2011.

Pel que fa a automòbils, només Marc Barbens (CiU) i Sílvia Torra (CiU) declaren no tenir cap vehicle al seu nom. Així, l'alcalde, David Rodríguez (ERC), fa constar que té un turisme del 2011 i un remolc habitatge; Lluís-Xavier Gonzàlez, un Peugeot 308 comprat l'any 2012; Ramon Xandri, un Audi Q3 del 2013; Sara Alarcón (ERC), regidora de cultura i presidenta del Consell Comarcal, disposa d'un turisme del 2008; Rosó Barrera (ERC), tercera tinent d'alcalde i regidora d'urbanisme i obres públiques, serveis municipals, habitatge i vinyet, disposa d'un Mitsubishi ASX; Isabel Roca fa constar un Citroën C4 del 2015; Antoni Carralero, un Hyundai Trajet del 2004 i un Volkswagen Polo del 2014; la regidora de salut, polítiques d'igualtat i joventut, Yasmina Valderrama (PSC), es declara propietària d'un Peugeot; i M. Isabel Pérez (CiU), d'un Chevrolet Aveo del 2008. Òscar Garcia (CUP) declara un Mercedes Vito del 2010 i un Hyundai Accent del 2004; i Octavi Esteve (CUP), un Opel Vivaro comprat el 2013.

Les declaracions dels regidors es completen amb la resta de béns mobles, bàsicament productes bancaris, que tenen al seu nom.