El consistori solsoní ha tret a concurs una plaça de mestre/a de reforç per a l´estiu en règim laboral temporal. El període de contractació serà del 4 al 29 de juliol per treballar de dilluns a divendres de nou a del matí a dos quarts de dues del migdia. El termini de presentació de sol·licituds per optar a aquesta oferta es tancarà el dia 30 d´aquest mes a l´Oficina d´Atenció Ciutadana municipal.

L´objectiu de la convocatòria és cobrir una plaça per executar el projecte de la regidoria d´Acció Social "Vine a aprendre", coordinat pels Serveis Socials Bàsics del Solsonès. És un servei de suport escolar per a alumnes de primària i primer cicle d´ESO -els infants que poden acollir-s´hi són valorats prèviament pels centres educatius i els Serveis Socials. Així mateix, amb les persones aspirants es vol crear una borsa de treball amb una durada de dos anys per a futures necessitats similars.

Les tasques d´aquest lloc de treball consistiran a atendre l´alumnat d´entre 6 i 13 anys que participi en el programa, identificar-ne les necessitats educatives, desenvolupar les activitats que realitzaran i avaluar-ne el procés d´aprenentatge. Entre altres requisits per accedir al procés selectiu, cal disposar del títol de mestre o qualsevol altra titulació similar de l´àmbit educatiu. A través de l´apartat d´ofertes laborals del web municipal (www.ajsolsona.cat) es poden descarregar les bases completes, el model de formulari i la declaració jurada o promesa del compliment de la Llei 26/2015 d´infància i adolescència.