Solsona s'ha omplert aquest matí de visitants. La segona jornada de la Fira de Sant Isidre ha portat pels carrers i places de la vila riuades de gent aprofitant el dia primaveral que s'hi viu. Des de primera hora els visitants han arribat a la mostra. L'hora de més afluència, però, ha estat al migdia, quan, principalment, el passeig Sant Antoni Maria Claret i el Camp del Serra s'han omplert de veïns i visitants. Com és habitual, la zona industrial i comercial i l'espai destinat al bestiar han estat les que han atret un major nombre de públic.

La seixanta-quatrena edició d'aquesta mostra de referència, principalment en el sector de la ramaderia, va obrir portes divendres amb una reordenació d'alguns dels espais. De moment, aquests canvis han estat ben valorats pels organitzadors tot i que s'esperen al tancament del certamen per extreure'n conclusions. A hores d'ara, però, els responsables de l'estand de les botifarres, que s'ha traslladat a davant de la sala Polivalent, asseguren no han notat cap davallada en les vendes. Els clubs de bàsquet i de futbol de Solsona esperen vendre durant aquest dies 9.000 botifarres, la mateixa quantitat que les edicions passades.

La mostra manté la seva activitat fins aquest diumenge quan tindrà lloc la trobada de motos antigues i clàssiques, el concurs de tala de troncs o l'hora del vermut, entre d'altres activitats que dinamitzaran el recinte firal fins a l'hora del tancament.