Solsona viu un diumenge de fira radiant. El bon temps que ha fet durant tot el cap de setmana i que avui també acompanya ha portat a la capital del Solsonès nombrosos visitants que han passejat per la Fira de Sant Isidre que tanca portes aquest vespre després de tres dies.

Al llarg de tot el matí veïns i visitants han recorregut els carrers cèntrics de la vila on hi ha instal·lats els estands comercials, de les entitats, les empreses d'automoció i també les parades de productors artesanals.

Un dels punts més concorreguts, ha estat, un cop més, el Camp del Serra on s'hi ubica la mostra ramadera i l'exposició de maquinària agrícola. Josep Caelles, director de la mostra, ha valorat molt positivament el transcurs de la fira i ha assegurat que aprofitant que demà és festa, s'espera que els visitants i veïns omplin els carrers fins a la nit. "Intentarem aprofitar-la al màxim si el temps acompanya", destaca. I és que divendres, en el tret de sortida de la 64a edició d'aquesta fira referent i amb més caps de bestiar viu del país, els organitzadors miraven al cel degut a les previsions de pluja que s'havien anunciat. Finalment el temps ha respectat el certamen.