Un degoteig constant de ciutadans entren i surten del tanatori solsoní per acomiadar-se de qui va ser alcalde de Solsona durant més de dues dècades i transmetre el seu condol a la família. Des de ahir a les set de la tarda, moment en que es va obrir al públic la sala de vetlla ha rebut un fluxe constant d'amics i companys del polític i dels seus familiar però també de molts altres ciutadans que, senzillament, es volen acostar a retre el seu darrer homenatge a Ramon Llumà.

El tanatori restarà obert fins a les 5 de la tarda, hora en que està prevista la celebració del funeral de l'exalcalde i les persones que ho desitgen poden acomiadar-se per escrit en el llibre de condolences que el consistori solsoní ha posat a disposició de la ciutadania al mateix tanatori.

Fins aquest moment, han confirmat la seva assistència al funeral la delegada del govern a la Catalunya Central, Laurà Vilagrà, la vicepresidenta de la Diputació de Llieda, Rosa Ma Perelló i els diputats Albert Batalla i Violant Cervera, entre d'altres.