L'Ajuntament de Sant Llorenç reclama a Carreteres la construcció de la segona rotonda de la vila a la cruïlla de les carreteres C462 i LV4142. Es tracta de l'anomenada rotonda de les Eres i afectaria l'enllaç de la carretera de la Coma i la carretera de Solsona.

Segons l'alcalde de la vila, Francesc Xavier Mas, aquesta rotonda és necessària perquè, a més de facilitar la circulació entre les dues vies que hi conflueixen, "serviria com a mesura de reducció de la velocitat dels vehicles que arriben per la carretera de la Coma". L'alcalde ha explicat que l'entrada a la zona urbana de Sant Llorenç per aquesta via es fa en un revolt amb poca visibilitat i l'existència de la rotonda seria una bona manera d'evitar que els cotxes hi circulin massa de pressa.

El responsable del Servei Territorial de Carreteres, Jordi Benet, va assegurar en la visita que va fer a la vila que la construcció de la rotonda es duria a terme però que el fet que calgués treure les illetes que hi ha actualment a la cruïlla podria encarir i endarrerir les obres.