Donar a conèixer històries de ratolins amb el personatge de Leo Lionni Frederick com a protagonista per cultivar en els infants l'amor per les paraules i apel·lar a la seva sensibilitat poètica. Són els objectius de l'activitat «El rebost del cau», que acollirà la biblioteca Carles Morató de Solsona el dia 10 de març a 2 quarts de sis de la tarda. És un iniciativa per a infants a partir de 5 anys, acompanyats d'un adult, del mateix equipament i de la regidoria d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn.

Es tracta d'un laboratori de lectura que ret homenatge als 50 anys de la publicació de Frederick, un dels títols més importants de l'àlbum il·lustrat contemporani, dissenyat i conduït per Marta Roig, narradora i bibliotecària especialitzada en la promoció de la lectura i en les biblioteques escolars. Els participants seran convidats a investigar la vida i els amagatalls dels ratolins amb l'excusa de felicitar un d'aquests animalons més famosos de la literatura.

Aquesta és una de les primeres convocatòries del Mes de la poesia, una iniciativa de la biblioteca Carles Morató per al març.