El ple de Solsona va completar els tràmits per a la compra dels terrenys del Camp del Serra aquest dilluns al vespre en una sessió extraordinària. Concretament, es va aprovar una modificació de crèdit d'uns 50.000 euros respecte a l'import previst i l'adquisició de les tres parcel·les urbanes que faltaven perquè la totalitat de l'espai fos de titularitat municipal.

El punt que va generar més debat polític va ser el de la modificació de crèdit, ja que, segons expliquen des de l'Ajuntament, les negociacions amb els propietaris es van complicar. Això ha fet que l'import total de l'operació pugi a 750.000 euros, 50.000 més dels que estaven previstos. Aquesta diferència s'obtindrà d'una partida que anava inicialment destinada a la millora de la seguretat al camí del cementiri. Segons va comentar l'alcalde, David Rodríguez, aquest canvi no suposarà cap endarreriment a la intervenció prevista, ja que la seva execució no és immediata i el que s'aconsegueix és guanyar temps.

Alternativa per Solsona-CUP va votar en contra d'aquest punt justament perquè creuen que aquesta modificació de crèdit es podria haver obtingut d'altres projectes no tan prioritaris, com l'espai per a autocaravanes o les obres a la zona poliesportiva. Des del PDeCAT van apuntar que no trobaven bé la pujada de preu i van qualificar d'«incertes» les negociacions, però es van abstenir per la importància del projecte. El regidor d'Hisenda, Ramon Xandri, va justificar la pujada de preu per les «complexes» negociacions amb la propietat.