05 de març de 2017
05.03.2017
40 Años
40 Años

El Centre Sanitari de Solsona renova el mobiliari d'urgències i adquireix nou equipament

S'ha adquirit equipament divers valorat en més de 13.000 euros

05.03.2017 | 08:46
Nou mobiliari que el Centre Sanitari del Solsonès ha adquirit gràcies a un ajut de la Diputació de Lleida

El Centre Sanitari del Solsonès ha adquirit equipament divers per un valor de 13.388,96 euros. Concretament, s'ha pogut incorporar al centre solsoní un aparell desfibril·lador, un aspirador i tres lliteres. De la mateixa manera, també s'ha renovat el mobiliari que hi havia fins ara a la zona d'urgències.

La compra s'ha realitzat recentment i ha estat possible, segons indiquen fonts del Consell Comarcal del Solsonès, gràcies a un ajut de la Diputació de Lleida. En aquest sentit, la consellera comarcal i presidenta executiva de la junta del centre sanitari, Maria Pilar Fons, admet que l'equipament permetrà «renovar el mobiliari de la zona d'urgències, que estava força malmès» pel seu ús habitual.

Segons Fons, la incorporació d'equipament també fa possible «actualitzar aparells que eren del tot necessaris». El Centre Sanitari, la fundació pública del qual és gestionada pel Consell Comarcal del Solsonès, és un organisme que presta assistència sanitària i serveis d'atenció primària a tota la comarca i que, per tant, té un bon gruix d'activitat diària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema