09 de març de 2017
09.03.2017
40 Años
40 Años

Les fotos finalistes del concurs d'Instagram del Carnaval de Solsona surten a votació

Se sumaran els 'likes' que acumulin les imatges als comptes de Solsona Turisme i el Carnaval de Solsona d´Instagram i Facebook

09.03.2017 | 15:24
Les fotos finalistes del concurs d'Instagram del Carnaval de Solsona surten a votació

A partir d´aquest dijous a la tarda ja es podran votar les cinc fotos finalistes del quart Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram. Guanyarà la imatge que acumuli més likes als comptes de Solsona Turisme i el Carnaval de Solsona d´Instagram i Facebook. El termini per fer-ho es tancarà el dia 19 d´aquest mes. El guanyador s´endurà un lot de productes de marxandatge de la ciutat i del Carnaval valorat en 100 euros.

Les fotos seleccionades pel jurat, format per tècnics municipals i membres de l´Associació de Festes, són un contrapicat del Gegant Boig i el castell de focs, d´Albert Caelles (@albertcaelles), una imatge del correfoc de Marc Santaeulària (@marc_santaeularia), una altra de Pepsicolen de Víctor Pisa (@pisflo), una del Tòfol Nano ballant a la plaça Major del mateix autor, i una de nocturna del carrer del Castell ornamentat per la comparsa del Gegant Boig amb paraigües de Marta Planes (@martamapla).


Les millors d´entre 1.500


Enguany s´han publicat unes 1.500 fotografies amb l´etiqueta #CarnavalSolsona2017, un centenar més que l´any passat i 640 més que el 2015. El concurs és convocat conjuntament per l´Associació de Festes del Carnaval i la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l´Ajuntament de Solsona.

Com a novetat respecte d´altres edicions del concurs, se sumaran les votacions populars que es registrin fins al 19 de març als comptes de Facebook (www.facebook.com/carnaval.solsona / www.facebook.com/solsonaturisme) i Instagram (@carnavalsolsona i @solsonaturisme) de les dues parts convocants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema