11 de març de 2017
11.03.2017
40 Años
40 Años

CiU diu que hi ha queixes pel sistema de pediatria del Centre Sanitari però Fons assegura que la ràtio de metges és correcta

11.03.2017 | 00:12

El Centre Sanitari del Solsonès va ser dijous al ple amb motiu de dues de les preguntes que va fer al govern Marc Barbens, portaveu per CiU, a l'oposició. «Hi ha queixes pel servei de pediatria», va advertir. Barbens va assegurar que «el grup d'ERC –ara al capdavant de l'executiu– va fer una queixa molt generalitzada del servei la darrera legislatura», però que «continua havent-hi problemes». No obstant això, Pilar Fons, consellera comarcal i presidenta de la junta de l'ens, va assegurar-li que «el nombre de pediatres que hi ha es correspon amb la ràtio d'infants». Fons va detallar que es compta amb dues jornades completes de pediatre, una que es cobreix entre dos pediatres que pugen de Manresa i una darrera que cobreix un tercer pediatre. «D'Urgències de pediatria no n'hi ha, com no n'hi ha a cap centre d'assistència primària de Catalunya; on hi ha urgències de pediatria és als hospitals», va explicar Fons.


Línies de telèfon ocupades

L'altra qüestió que va sorgir va ser el funcionament de les línies telefòniques del Centre Sanitari, de les quals alguns usuaris s'havien queixat que es troben sovint col·lapsades. Preguntada per Barbens, Fons va detallar que «és una qüestió de la centraleta, ja que hi havia poques línies d'entrada». Fons va assegurar que «s'està acabant d'estudiar i estem pendents que quan arribi aviat la fibra òptica, pugui acabar-se de resoldre».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema