El rodatge d'un espot publicitari de la marca de cotxes Lexus va passar ahir per Manresa i el pantà de la Llosa del Cavall (Solsonès).

L'equip de filmació va ocupar al matí el carrer de Jaume I, en ple centre de Manresa. Segons va poder saber Regió7, la gravació va dur-se a terme a l'interior del teatre Conservatori, on l'equip de treball va enregistrar imatges de dues noies assegudes a la llotja del teatre i d'una banda formada per quatre músics dalt de l'escenari. El rodatge va desplaçar-se més tard al Solsonès per tal de prendre les imatges del cotxe en circulació per la carretera.

L'espot, a càrrec de la productora Widescope, explica la història de dues noies que intercanvien mirades amb els components d'un grup de música durant un concert, i amb els quals marxen junts, després de l'actuació, en un cotxe Lexus. La gravació va mobilitzar prop d'un centenar de persones, entre el personal tècnic, actors i músics que apareixen sobre les taules del Conservatori de Manresa. Tot i que a la capital del Bages el rodatge va dur-se a terme a l'interior del teatre, el desplegament tècnic que comporta va trasbalsar l'activitat al carrer de Jaume I, on van instal·lar-se els diversos camions d'equipament i, fins i tot, una petita parada de càtering.

Entre Guixers i la Coma i la Pedra, el rodatge de l'espot va mantenir tallades, entre les 7 del matí i les 6 de la tarda, la via LV-4241, entre els quilòmetres 23 i 44, i la via C-462, entre el punt quilomètric 14 i 25.