20 de març de 2017
20.03.2017
40 Años
40 Años

Solsona obre la línia de subvencions per a entitats culturals

Les bases es mantenen iguals que l'any passat i el termini de sol·licituds es tancarà el 30 de maig

20.03.2017 | 20:45

Solsona obre aquest dimarts el període de sol·licitud d´ajuts per a associacions i col·lectius culturals de Solsona d´aquest any. Les bases de la convocatòria es mantenen iguals que l´any passat i el termini de presentació de peticions es tancarà el proper 30 de maig. La regidoria de Cultura hi destina la mateixa dotació pressupostària de les darreres convocatòries, 8.000 euros.

Aquestes subvencions s´adrecen a entitats culturals sense ànim de lucre que tinguin el domicili social al municipi de Solsona i persones físiques que organitzin una activitat subvencionable. La Junta de Govern Local va acordar obrir la convocatòria per a l´exercici en curs el passat 6 de març.

L´objectiu d´aquesta línia d´ajuts és fomentar la iniciativa ciutadana en activitats de caire cultural, de caràcter tradicional o innovador, tot contribuint al seu finançament. La regidoria de Cultura constata, tal com s´especifica en les bases dels ajuts, que el teixit associatiu és el motor de la vitalitat social solsonina, motiu pel qual aposta per "continuar impulsant la vida associativa a través d´ajuts econòmics o infraestructurals, en forma de convenis o subvencions".

L´any passat es va aprovar la concessió d´aquests ajuts a un total de divuit entitats, d´entre les quals quatre eren associacions de veïns que van organitzar festes de barri. La resta, van ser entitats o associacions a les quals es va aprovar adjudicar subvencions ordinàries o extraordinàries per a convocatòries concretes o per a millores en el desplegament de la seva activitat.

Les bases íntegres d´aquestes subvencions es poden consultar en línia a l´apartat de 'Documents' del web de l'Ajuntament de Solsona i al Portal de Transparència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook