23 de març de 2017
23.03.2017
40 Años
40 Años

L'ANC Solsona estrena perfil a Instagram amb un concurs

Unes cinquanta persones ja han participat al certamen de fotos, que és obert fins a final del mes d'abril

23.03.2017 | 00:23
Perfil de l´ANC Solsona amb diverses de les fotografies en concurs

La territorial de Solsona de l'Assemblea Naciona Catalana (ANC) ha estrenat aquest mes perfil a Instagram i ha volgut celebrar-ho amb un concurs de fotos que reflectissin «l'anhel independendista i de llibertat» del Solsonès.

Amb l'etiqueta #SolsonaFem Futur, cal ser seguidor d'@Assemblea_Solsona per participar-hi. Les bases del certamen estableixen, a més, que el perfil dels participants sigui públic per tal que l'entitat pugui compartir la seva foto. La imatge guanyadora serà la que tingui més «m'agrada» al perfil d'Instagram de l'ANC Solsona. Fins aquesta setmana, al certamen, que va obrir-se a principi de mes, ja hi han participat una cinquantena de solsonins.

Es pot tractar de fotos antigues o noves i es poden penjar a les xarxes, o bé etiquetar el perfil de l'Assemblea, durant els mesos de març i d'abril del 2017. Hi haurà temps de votar fins al divendres dia 12 de maig del 2017.

Segons fonts de l'ANC Solsona, també s'hi accepten fotomuntatges i imatges retocades. D'altra banda, l'entitat explica que el premi serà un vol amb globus aerostàtic per a dues persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema