27 de març de 2017
27.03.2017
40 Años
40 Años

El Centre Sanitari del Solsonès organitza una caminada el proper 6 d'abril

L'activitat commemorarà a Solsona el dia mundial de l'activitat física

27.03.2017 | 19:35
El lloc de sortida i arribada de l´activitat serà el Centre Sanitari del Solsonès

"Gent activa, gent feliç". Aquest és el lema amb el qual s´organitzen diversos actes arreu per commemorar el Dia Mundial de l´Activitat Física, un hàbit que cada vegada és més present a la nostra societat. Tant és així que es recomanen 30 minuts diaris d´activitat física si ets adult, i 60 minuts si ets un infant o adolescent.

Sumant-se a aquesta iniciativa, el Centre Sanitari del Solsonès organitza, el proper 6 d´abril a dos quarts de 10 del matí, una caminada saludable amb l´objectiu de commemorar aquesta diada amb un recorregut de 2,5 quilòmetres pels voltants de Solsona. Els interessats en participar en aquesta activitat, que va adreçada a tota la població major d´edat atesa al mateix Centre Sanitari, tot i que hi pot participar tothom que ho desitgi, es poden inscriure a la pròpia recepció del centre fins el dia 3 d´abril de 2017.

Des del Centre Sanitari del Solsonès, la presidenta executiva, Maria Pilar Fons, vol animar a la participació en aquesta activitat que vol promoure "l´activitat física i els hàbits saludables en la població".

 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema