L'Ajuntament de Solsona s'ha vist obligat a tallar l'accés a la recòndita font de la Mina, un dels paratges naturals més apreciats pels solsonins, a causa de la destrossa provocada pel temporal d'aigua i neu de dissabte passat. Es va produir una forta esllavissada al costat de la balma amb un despreniment de rocs de grans dimensions.

L'esllavissada va fer desaparèixer completament un tram del corriol que mena a la carretera de Bassella i va malmetre bona part de les baranes de fusta tractada de l'indret. A més, el marge afectat ha quedat molt inestable i s'hi continuen produint petits despreniments de terra. Per aquest motiu, per evitar qualsevol dany personal, el consistori ha tallat l'accés a la zona tant pel camí que passa per la font del Manel com per les escales que baixen del parc de la Mina.

Mentrestant, un enginyer valorarà l'abast de l'afectació del terreny i determinarà les accions que s'hi han d'emprendre. Una vegada s'estabilitzi la zona el consistori arranjarà l'espai i repararà el mobiliari malmès per retornar-li la fisonomia habitual.