Fonts del Consell Comarcal destaquen l'afluència de públic a tots els actes, tant dels que fa nombroses edicions es porten a terme com dels nous.

Tant Josep Caelles, director de la fira, com Pere Obiols, que n'és el coordinador, van destacar dissabte a la tarda i diumenge al matí com els períodes de més afluència, «amb gent de Solsona i moltes persones de fora també, en paraules de Caelles.

El director situa el nombre de visitants a l'entorn dels 30.000. «Ja són 65 edicions d'una fira que ha anat innovant sense grans augments pressupostaris», deia Xavier Solé, responsable de comunicació del Consell.

Solé també va emfasitzar la participació del públic a través de les xarxes socials, que s'ha fet seva la fira i s'ha mostrat com a part de l'engranatge.

Pel que fa a l'Espai Gastronòmic, es coincideix que el 2017 ha estat l'any de la consolidació. Solé va insistir que la fira ha evolucionat i va recordar els canvis experimentats, com que l'Espai Gastronònomic ha millorat en canviar la ubicació, del Camp del Ser-ra a davant de la Sala Polivalent. La recuperació de l'exposició de tractors antics, per la seva part, va fer sentir nostàlgia a un bon nombre de visitants que han viscut, i crescut, les 65 edicions.