Intentar augmentar la freqüència amb què personal de la Policia Nacional es desplaça periòdicament a Solsona per a l´expedició i renovació de documents nacionals d´identitat. Aquest és l´objectiu de la sol·licitud que l´Ajuntament ha enviat per escrit al Ministeri de l´Interior.

En una carta signada per l´alcalde la setmana passada, es demana a la comissaria provincial de Lleida que es consideri la possibilitat que el personal que es trasllada a Solsona ho faci més sovint. Des de principi d´any ho ha fet en dues ocasions -la darrera, aquesta setmana- i el consistori, que cedeix les instal·lacions de l´Oficina d´Atenció Ciutadana, no pot donar cita als ciutadans que truquen atès que es desconeix el calendari de les properes visites.

S´ha reduït la freqüència del servei

Des d´un temps ençà, a més, s´ha constatat una reducció de la freqüència del servei, amb la qual cosa, ciutadans de Solsona i la comarca, i fins i tot de poblacions de comarques veïnes, es veuen obligades a desplaçar-se fora del municipi en caducar la documentació.

Aquest fet ha despertat la queixa de diverses persones que han trucat al consistori per concertar hora. D´aquí que s´hagi demanat a la comissaria provincial que valori la possibilitat d´incrementar els dies d´expedició i renovació de DNI amb totes les facilitats per part de l´Ajuntament.