Enguany la Fira Esportiva del Solsonès, en la seva tercera edició, celebrada divendres passat al matí a Solsona, ha doblat el volum de participants amb un total de 268 infants i joves de tota la comarca. Enguany, per primer cop, a més de l´alumnat de quart de primària, concentrat al complex poliesportiu municipal, s´hi ha afegit el de sisè, que ha dut a terme les activitats als parcs de la Mina i de la Mare de la Font. Aquesta és la principal iniciativa anual amb què es dona a conèixer l´ampli ventall d´oferta esportiva extraescolar del Solsonès i es permet fer-ne un tast als nens i nenes.

124 alumnes de quart van practicar tennis, next step, break dance, taekwondo, bàsquet, futbol, futbol sala, jocs cooperatius i jocs populars, escalada i bitlles; mentre que 144 nois i noies de sisè van familiaritzar-se amb activitats a la natura com caminada, orientació, slackline, marxa nòrdica, BTT i bitlles. Aquesta fira, organitzada pel Consell Esportiu del Solsonès, el seminari de professors d´Educació Física de la comarca i la regidoria d´Educació de Solsona, a través del Pla Educatiu d´Entorn, la fa possible la participació d´una dotzena d´entitats esportives i empreses del sector.

Enguany hi han pres part el Centre Excursionista del Solsonès, CB Solsona, el Futbol Base Solsona Arrels, el Futbol Sala Solsona, el Club Bitlles Solsona, el Club Bitlles Olius, el Club Tennis Solsona, l´Escola de Dansa de Solsona, el Club Taekwondo Solsona, el cicle formatiu de Conducció d´activitats fisicoesportives en el medi natural de l´Escola Arrels Secundària, la Secció Institut de Sant Llorenç de Morunys i Cardona Events.