El Biberó Rock Festival de Can Joval (Clariana de Cardener) ha arribat a la setena edició consolidant-se entre el públic familiar. Des de dilluns 7 d'agost fins el divendres 11 d'agost, els assistents han pogut gaudir de més d'una vintena d'artistes.

Els organitzadors han demostrat la seva intenció d'apostar «per l'espai d'actuacions nocturnes dirigida als adults, mentre els més petits ja dormen». Algunes de les activitats de nit han estat el concert amb Oriol Barri, el tastet de màgia amb el mag Pere, els contes per adults amb Mònica Torra, així com els concerts de Sònia Moreno, el Quinto Carajillo i l'Antonio El Remendao, que va oferir la seva rumba durant la darrera nit del festival, el dijous 10. Per altra banda, els tallers temàtics del matí, com ara el gospel i el ioga en família, han tingut una gran aceptació per part del públic familiar.

L'any 2011, del somni de l'Oriol Canals (1975-2014), va sorgir el projecte del Biberó Rock, que en paraules dels actuals organitzadors ha anat creixent a poc a poc però de manera constant com un «festival únic d'espectacles per a nens, nenes i famíilies en el que es pot gaudir de música, contes, titelles, màgia i d'altres disciplines artístiques».

Les activitats específiques i tallers per nadons, a més dels espais de circ i la bibliomòbil permanents, han completat el cartell del festival, que ha comptat durant el dia amb les actuacions de Noè Rivas, Fes-t'ho com vulguis, 7 de màgia, ComSoc i Carles Cuberes, Roger Canals, Aurora Rincón, Jaume Ibars, Pengim-Penjam, Sònia Moreno, Alma i la Mar de Contes, Spektia i Jaume Barri.