La Fundació Vicente Ferrer va visitar el càmping El Solsonès en una jornada que va tenir l'Índia rural com a tema central. Tots els diners recollits durant el dia es destinaran, a través de la fundació, a la construcció d'habitatges dignes a Anantapur (Andhra Pradesh, Índia).

Els productes de comerç just que es van oferir a l'estand del càmping han estat fets a l'Índia rural, creats per «dones amb discapacitat que, a través del programa de desenvolupament, aconsegueixen augmentar els seus ingressos i el respecte en el si de la comunitat», en paraules de la Fundació Vicente Ferrer.

Durant la jornada, hi va haver un seguit d'activitats variades, com ara la lectura del Kamishibai, un conte explicat amb un teatre de paper sobre la vida de Vicente Ferrer, o la xerrada del portaveu de la fundació Lancy Dodem sobre l'Índia rural i el projecte de desenvolupament integral que fa anys que es desenvolupa a la zona. El càmping també va acollir una classe de ioga, a més de tallers de henna, bindis, globus i pintura de rangolis.