El santuari del Miracle de Riner té un seguit de productes agroalimentaris amb el seu nom. El maig de l'any 2016 es va estrenar el nou restaurant del Miracle, i el primer dels productes a aparèixer va ser la xocolata del Miracle, fruit de l'amistat entre Manel Casanovas, el xef que porta la gestió de la cafeteria, la botiga i el restaurant, i el mestre xocolater Enric Rovira, que va visitar el santuari i va crear-ne un «record alimentari», per tal que els turistes «se'l puguin emportar i assaborir», en paraules de Casanovas.

La botiga i la cafeteria del Miracle són a l'entrada del restaurant. A més de la xocolata, hi ha un seguit de productes en venda dels projectes socials del Solsonès Riuverd i Amisol, així com de Sambucu (Osona) o l'Olivera (Urgell). Casanovas destaca la importància que siguin «productors locals, gent que està treballant de forma sostenible o bé que tenen un projecte social al darrere, perquè aquest és el valor que volem posar al davant de tot».

La Casa Gran

Les obres de creació del nou restaurant a la Casa Gran del Miracle van ser possibles gràcies a l'aportació de 350.000 euros que va fer l'abadia de Montserrat, comunitat que s'ocupa des de fa més de 100 anys de la gestió del santuari. A l'antic bar s'hi va situar la botiga, la cafeteria i el restaurant, i també es va instal·lar una caldera de biomassa i es van suprimir les barreres arquitectòniques que hi havia a l'edifici.