El Consell Comarcal del Solsonès ha contractat tres joves beneficiaris de Garantia Juvenil per un termini de 6 mesos a jornada completa. La convocatòria té per objectiu incentivar la contractació de joves amb formació. En aquest cas, una llicenciada en dret, un enginyer de mines i un enginyer industrial.

El programa Garantia Juvenil persegueix millorar l'ocupabilitat dels joves del territori amb l'adquisició de competències derivades de la pràctica laboral, així com experiència i currículum, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. En aquesta contractació del Consell, els tres joves contractats presten suport a les àrees d'intervenció, secretaria i serveis tècnics de l'ens comarcal des de principis del mes de desembre.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), a través del cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, s'encarrega de subvencionar els contractes de treball en pràctiques, durant el període de 6 mesos a jornada completa.