Aquest 2018, l'entitat Sol del Solsonès posa a disposició dels ciutadans de Solsona i comarca un espai gestionat per un especialista en salut mental amb la finalitat d'aclarir els dubtes que puguin sorgir respecte a les malalties mentals i assessorar sobre els recursos que disposa l'associació.

El servei, anomenat Espai Informa't, és «totalment gratuït», segons informa l'entitat, el principal objectiu de la qual és potenciar el coneixement de la malaltia mental i els problemes emocionals, «ja que en diferents sectors de la població apareix un estigma envers aquesta temàtica. Per això, considerem necessari promoure la normalització de la visió ciutadana».

Fins ara, Sol del Solsonès disposa d'un servei dirigit a orientar i donar suport a les víctimes i a les famílies que davant de l'aparició de la malaltia mental es troben aïllades, confoses i amb una gran necessitat de rebre informació. Aquest nou servei va encaminat a «qualsevol ciutadà de la comarca, independentment de si té o no patologia o problemes emocionals, en una tasca de conscienciació», conclou l'entitat.