Per primera vegada, el programa «Salut, consciència i moviment», organitzat per les regidories de Salut i Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Solsona i el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Solsonès, proposa als pares amb infants de 0 a 12 anys un taller de paternitat conscient. És la principal novetat d'enguany d'aquesta oferta de cursos i tallers oberts a tothom. També són noves dues sessions de cuina saludable.

Enric Bastardas, formador i conferenciant, autor del blog Les personetes creatives i col·laborador del suplement Ara Criatures, serà l'encarregat de conduir el taller per a pares. Entre altres qüestions, abordarà com millorar la comunicació i el vincle dels pares amb els fills. Es durà a terme el matí de dos dissabtes del mes de novembre, pendents de concretar, al preu de 20 euros.

El programa continua mantenint els cursos de taitxí a causa de la demanda, que fa que siguin ja fixos de cada any. És una opció escollida per homes i dones que busquen una pràctica que permeti relaxar el cos i la ment. Dilluns que ve, 5 de febrer, s'obren les inscripcions a les diferents activitats a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.