05 de febrer de 2018
05.02.2018
40 Años
40 Años

Els alumnes de primària de Solsona creen haikus per als aparadors

A partir del 21 de març, es celebrarà el Mes de la Poesia

05.02.2018 | 19:18
Lectura de poesia al nucli antic solsoní, l´any passat

El 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, es donarà el tret de Sortida a Solsona al Mes de la Poesia. Enguany consistirà, entre altres iniciatives, en una mostra als aparadors comercials de haikus realitzats per l´alumnat de primària de cicle superior dels centres solsonins. Els establiments que vulguin participar-hi han d´adherir-s´hi fins divendres 9 de febrer.

Es tracta d´una crida conjunta de la Biblioteca Carles Morató i l´àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament solsoní, a través de l´Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. La iniciativa és una adaptació de la que es va dur a terme l´any passat amb la participació de l´escriptora Lola Casas. Hi van prendre part prop d´un centenar d´establiments solsonins.

Els haikus són estrofes pròpies de la poesia tradicional japonesa que consten de tres versos de cinc, set i cinc síl·labes. L´acció té els objectius de promoure el gust per la poesia, atraure els vianants als aparadors, establir relacions entre la biblioteca i el comerç local i estrènyer el vincle entre l´equipament i els ciutadans.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema