Sant Llorenç de Morunys ja torna a tenir llum. El seu alcalde, Francesc Xavier Mas, explica que la vila ha patit "greus talls d'electricitat per inclemències del temps, tot i que l'operadora de la zona hi ha treballat intensament".

El municipi piteu no ha tingut llum durant tres hores, i aproximadament a quarts de dues de la tarda ha tornat, però encara hi ha zones on "va i ve", com a la residència La Vall, que donarà el sopar als avis "al llit mateix, i tots anirem a dormir d'hora".

Els infants de la vall de Lord no han anat a escola avui. Segons el Consell Comarcal del Solsonès, a la comarca s'han anul.lat els serveis de transport escolar de la Coma a Sant Llorenç, de Sant Llorenç a Solsona, i de Solsona a Freixinet i Ardèvol, ja que la zona del Miracle també ha rebut la nevada, que ha afectat a la circulació.

Els Agents Rurals han informat que la carretera que va de Sant Llorenç cap a La Coma "està complicadíssima", per la caiguda d'un arbre al mig de la via, que només deixa un petit espai perquè ho pugui passar un cotxe, i pels gruixos de neu, "sobretot quan es superen els 1.200 metres d'alçada". La carretera que va cap a Tuixen també és de "les que està pitjor", segons els Agents Rurals.

Al municipi de Sant Llorenç de Morunys, al nord del Solsonès, ha nevat durant tota la nit. Els seus habitants s'han llevat amb uns 30 centímetres de neu, i sense llum, degut a la "caiguda de dues torres de mitja tensió", segons membres de l'associació de turisme de la vall de Lord.

Tant l'ajuntament piteu com l'Oficina de Turisme de la vall de Lord han estat sense llum, i sense telèfon fixe, durant el matí. Pel que fa a la neu a les carreteres principals, s'ha anat treient i es pot circular amb precaució. "Ha nevat a partir de la presa del pantà de la Llosa del Cavall, cap al nord" continuen els membres de l'associació de turisme.