El Consell Comarcal del Solsonès ha culminat la contractació, aquest començament d'any, de 19 persones dins el marc del Programa Treball i Formació. Es tracta de «dotze peons, sis auxiliars administratius i un coordinador», segons informa l'ens comarcal, que continua dient que les noves incorporacions ajudaran en «tasques de manteniment polivalent del Consell Comarcal i dels ajuntaments de la comarca que han sol·licitat els seus serveis».

El conseller comarcal de Promoció Econòmica, Josep Caelles, ha destacat la mesura com a «facilitadora» de l'accés al món laboral a treballadors a l'atur.

Amb aquesta iniciativa, l'administració comarcal reafirma la seva aposta per dinamitzar el mercat del treball «mitjançant la mobilització, entre d'altres, de persones en situació d'atur de llarga durada», afegeix. A més, totes les persones contractades rebran formació per tal de millorar la seva ocupabilitat en el futur.

La contractació ha estat possible gràcies al programa Treball i Formació finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Servei Públic d'Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.