La catorzena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona tindrà, com un dels actes estrella, el tast de vins a càrrec del sommelier del Bulli David Seijas. L'activitat es portarà a terme dissabte 3 de març, a les 12 del migdia a la Sala Cultural de l'ajuntament de Solsona.

El director de Solsonès Fires, Josep Caelles, ha volgut destacar el fet d'aportar en l'edició d'enguany un sommelier de reconegut prestigi, i ha volgut agrair la feina dels col·laboradors que ho han fet possible.

La programació de la fira, que tindrà lloc a Solsona el cap de setmana del 3 i el 4 de març, també inclou la 3a Festa del Vi, amb la presència de cellers de cinc denominacions d'origen catalanes: Alella, Catalunya, Conca de Barberà, Costers del Segre i Empordà, així com alguns vins del Solsonès.Reconeixements

David Seijas és actualment un dels més reconeguts professionals del sector a Espanya. Ha estat el sommelier del restaurant El Bulli fins al seu tancament, l'any 2011, i sommelier de la prestigiosa Bulli Foundation fins a mitjan 2015. Actualment desenvolupa projectes personals relacionats amb el món enogastronòmic.

El sommelier va ser reconegut Nas d'Or el 2006, i el 2010 li van atorgar el Premi Nacional de Gastronomia. És un dels creadors de la cervesa Estrella Damm Inedit, i és professor a l'escola d'Hostaleria de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili, a Tarragona.