05 de abril de 2018
05.04.2018
40 Años
40 Años

El carrer Sant Miquel estarà "transitable" per Sant Jordi

Actualment el vial es troba en la fase final de renovació dels serveis soterrats

05.04.2018 | 16:42
El carrer Sant Miquel estarà "transitable" per Sant Jordi

La reurbanització del carrer de Sant Miquel de Solsona es troba en la fase final de renovació dels serveis soterrats. Segons l'Ajuntament, falta realitzar la connexió de les xarxes de clavegueram, de la línia elèctrica de baixa tensió, de telefonia i enllumenat als serveis existents en el tram superior, tocant a la plaça de la Catedral. Tot seguit, es procedirà a pavimentar el carrer.

El proper dilluns 9 de març, de deu del matí a una del migdia, es realitzarà un tall en el subministrament d'aigua en la major part del nucli antic, degut a les obres. El motiu, concretament, és l´operació de connexió de la nova canalització de l´aigua a les conduccions existents del carrer dels Dominics i la plaça de la Catedral.

Treballs arqueològics
Les restes del fragment de la muralla primigènia, del segle XIV, i del portal medieval, que van aparèixer el gener, se senyalitzaran amb una solució molt similar a la que es va aplicar en la reurbanització del carrer de la Regata i a la vorera del Vall Fred, amb una disposició diferenciada de les lloses i l´ús de pedra recuperada durant la intervenció arqueològica.

La fase dels treballs arqueològics ha fet endarrerir el termini d´aquestes obres, que ja van escometre´s més tard del que s´havia previst per evitar que coincidissin amb la campanya nadalenca. Sense especificar la data de finalització, la regidora d´Urbanisme, Rosó Barrera, afirma que "s´està fent tot el possible per tenir el carrer transitable i en condicions els dies propers a la diada de Sant Jordi".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook