Aquest dissabte, dia 7, a les deu del matí, les instal·lacions de l´escola Setelsis de Solsona acolliran la prova de nivell d´anglès gratuïta que ofereix la regidoria d´Educació per a la població que vulgui examinar-se el juny dels exàmens oficials de Cambridge per obtenir els certificats del KET, el PET, el First o l´Advanced (CAE).

En aquests moments hi ha una trentena de persones inscrites per realitzar la prova. L'Ajuntament de Solsona ha informat que aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-se es poden adreçar a l´Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, al telèfon 973481009, o bé poden enviar un correu electrònic a info@adlsolcar.cat (a l´atenció de Daniel) abans d´aquest divendres a les dues del migdia.

Enguany, per primera vegada, la ciutat acollirà l´examen del Cambridge English Advanced, obert a tota la població que hi estigui interessada. Tindrà lloc el 2 de juny i el preu de la matrícula és de 182,04 euros. Les inscripcions també es cursen a l´Agència de Desenvolupament Local. Igualment, el 9 de juny es duran a terme a Solsona les proves del KET, el PET i el First.