Dissabte, dia 28, les instal·lacions del Casal Cívic Xavier Jounou de Solsona acolliran el taller de cuina 'La primavera a taula', del qual queden les últimes places lliures. Si bé inicialment l´havia d´impartir la coach nutricional i fundadora de l´empresa Kalegría, Marta Vergés, finalment ho farà Cristina Gual, especialista en nutrició del mateix equip de professionals.

Amb un màster en cuina vegetariana 70 per cent crua i un postgrau de la Universitat de Barcelona en nutrició bàsica i comunitària, Cristina Gual és col·laboradora i formadora juntament amb Marta Vergés i Carla Zaplana. En l´activitat d´aquest dissabte a Solsona, emmarcada dins el programa 'Salut, consciència i moviment', s´explicarà com millorar la salut a patir de l´alimentació amb productes de temporada principalment d´origen vegetal.

S´hi pot assistir el matí de deu a dos quarts de dues o a la tarda de dos quarts de quatre a set. El preu d´inscripció és de 20 euros i inclou un recull de receptes. Qui hi estigui interessat ha d´adreçar-se a l´Oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament. Ho organitzen les regidories de Salut i Polítiques d´Igualtat i el Servei d´Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès.