18 solsonins, concretament 16 dones i dos homes, disposen de vals de descompte d´entre el 10 i 15 per cent de trenta establiments diferents de la ciutat. Són les persones d´entre 20 i 75 anys que van participar dissabte a la plaça Major a la iniciativa Enamora´t del teu comerç, amb un canvi de look exprés i l´assessorament personalitzat ofert per l´equip de Quémepongo.

Amb aquesta acció, organitzada per l´Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC), es vol promocionar el petit comerç solsoní. N´era la quarta edició. Van col·laborar a la campanya Enamora´t del teu comerç un total de 13 establiments de roba, cinc de complements, tres òptiques, una sabateria, cinc perruqueries, quatre esteticistes, una floristeria i una fotògrafa, així com la Fundació Volem Feina amb la cessió de mobiliari.

Els participants al canvi d´imatge, a més, van poder-se endur una foto de record de l´experiència realitzada per l´estudi de fotografia de retrat artístic R de Rojo, d´Aida Majoral. Des de l´organització s´agraeix la seva col·laboració, així com la de tots els comerços que hi van prendre part i que han ofert els vals de descompte.