El proper dijous, dia 24 de maig, es durà a terme al Bar del Casal un sopar maridatge de postres diferent dels que s'havien fet fins ara, segons Amisol, una de les entitats organitzadores. L'àpat constarà de vuit plats de postres, dolços i salats, maridats amb vins de denominació d'origen Pla de Bages.

El plats seran elaborats per pastissers de proximitat, de Solsona, Cardona i Oliana, que també han estat col·laboradors al llibre d'Amisol Dolços moments. Els forns, pastisseries i productors són Cal Jaumet del Forn, Olis Migjorn, Cal Galan, Cal Camps, Pastisseria Montserrat, Forn de Sant Joan, Can Massana i Pastisseria El Passeig

Durant el sopar es farà el sorteig d'un exemplar del llibre que l'associació Amisol ha tret a la llum coincidint amb el darrer Sant Jordi, que explica el dia a dia de l'entitat amb la presència de receptes de postres entre les històries. Per al sopar, l'entitat solsonina informa que les places són limitades i cal fer el pagament anticipat.