09 de juny de 2018
09.06.2018
40 Años
40 Años

Solsona s'adhereix al programa Apropa Cultura per als col·lectius vulnerables

Els usuaris també podran accedir als avantatges dels més de 90 teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus d'arreu de Catalunya

11.06.2018 | 20:53
Solsona s'adhereix al programa Apropa Cultura per als col·lectius vulnerables

A partir d'aquesta temporada, Solsona afavorirà l'assistència de col·lectius de persones vulnerables a l'oferta d'arts escèniques i música que organitzi al Teatre Comarcal i la Sala Polivalent.

L'Ajuntament solsoní ha signat un conveni d'adhesió al programa Apropa Cultura, que promou la inclusió social en l'àmbit cultural a Catalunya. Als actes de pagament del Teatre Comarcal es reservarà un mínim del 2 per cent de la capacitat a un preu no superior als 3 euros a persones que pertanyin a col·lectius en risc d'exclusió social o tinguin algun tipus de discapacitat.

Les entitats Amisol, Sol del Solsonès i l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer són alguns dels col·lectius que se'n beneficiaran. Dimecres al migdia el consistori va convocar les entitats socials locals que reuneixen el perfil per explicar-los el funcionament del projecte.

Així mateix, els usuaris també podran accedir als avantatges dels més de 90 teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus d'arreu de Catalunya que formen part d'aquesta xarxa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema