L'exposició «Made in SolCar», que mostra les empreses i llocs de treball del territori comprès entre el Solsonès i Cardona, i va començar sent exposada al centre cívic Xavier Jounou de Solsona, aquests dies es troba a Cardona.

A final de la setmana passada, els alumnes de quart d'ESO de l'Institut Sant Ramon de Cardona la van visitar, i van aprendre amb la mostra de productes, empreses i oportunitats laborals al territori ideada i creada per l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (AdlSolCar).

El proper dia 15 de juny els estudiants del curs d'emprenedoria de tercer d'ESO de l'institut Sant Ramon també visitaran l'exposició «Made in SolCar», mentre que els estudiants de tercer i quart d'ESO de l'escola Vedruna ja la van visitar també el dia 25 de maig passat.

A la localitat cardonina també hi va haver, a final de maig, l'exposició de la situació del mercat laboral al territori basant-se en la diagnosi que es va fer el 2016 «Anàlisi de les necessitats formatives del sector empresarial de Solsona, Cardona i entorn».