La programació «Solsona dóna la nota» té una proposta específica per als joves amb el Cap de setmana jove, organitzat per Joventut Solsonina. Serà a la una de la matinada del 15 de juliol a la Sala Polivalent, amb Homes Llúdriga, La Quinta del Barrio i discjòquei, i l'entitat ha convocat un concurs a través de les xarxes socials. L'entrada valdrà 5 euros, tot i que també hi haurà una opció per a tot el Cap de setmana jove, que inclou la participació a una gimcana, un sopar dissabte i el concert, per 12 euros.

«Solsona dóna la nota» té un programa que presenta rècord d'actuacions, un total de 45, segons va informar ahir l'Ajuntament de Solsona. La retransmissió de l'òpera de Puccini Manon Lescaut a través del Liceu a la fresca, aquest dissabte dia 16 de juny, dóna el tret de sortida a la setzena edició del programa, que aglutina tota la programació musical organitzada aquest estiu per l'Ajuntament, l'Orfeó Nova Solsona, l'AIMS Fundació, l'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya i Joventut Solsonina.

El tradicional Cicle de concerts d'estiu n'és el component més antic i ja assoleix la trenta-setena edició. En aquest cas, s'aposta per formacions de casa i de fora a parts iguals.