El consistori solsoní ha convocat un concurs lliure destinat a la contractació laboral temporal d'un informador juvenil i la constitució d'una borsa de treball per a l'Oficina Jove del Solsonès, que pretén obrir-se al mes de setembre. El punt d'informació serà a les dependències del Casal de Cultura i Joventut.

A banda, l'oferta està subjecta a una subvenció del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. La plaça respon a una jornada parcial de 20 hores setmanals de dilluns a divendres amb un sou brut de 932 euros mensuals. Les tasques que s'exigeixen per a aquest lloc de treball consisteixen a assessorar el segment juvenil que s'adreci al servei, així com preparar la programació d'activitats i derivar a professionals en diferents eixos d'interès juvenil com ara l'educació, el treball o el lleure, entre d'altres. Alhora, coordinar-se amb diferents serveis municipals i supramunicipals.

L'Oficina, que és una de les demandes ciutadanes principals des de fa prop de nou anys i va esdevenir una prioritat per a la regidoria de Joventut l'any passat, serà cogestionada pel consistori i el Consell Comarcal del Solsonès.