L'Assemblea Nacional Catalana de Solsona acull un sopar, que ha rebut el nom de Sopar Groc, per solidaritzar-se amb els exiliats, represaliats i els polítics independentistes que són a la presó. La finalitat rau en recaptar fons per a la caixa de solidaritat amb els represaliats de l'article 155 imposat per l'Estat espanyol.

L'acte pretén configurar una combinació de música, poesia i menjar. Jordi Pessarrodona, regidor de cultura de Sant Joan de Vilatorrada i conegut com a pallasso, serà el responsable de conduir la celebració. Durant el sopar hi haurà intervencions de familiars dels presos i exiliats així com també la presència de Pep Cruanyes, vicepresident de l'ANC i Marina Morera, coordinadora de la Comissió d'Acció Territorial de l'entitat catalana. La vetllada serà amenitzada per músics locals com Joan Badia i Eduard Gener i el poeta i humorista solsoní, Uriol Gilibets, que encapçalarà un recital de "poemes grocs".

L'esdeveniment comptarà amb diversos col·laboradors com 10 espais d'hostaleria locals, 7 establiments que oferiran les amanides, les postres i el pa i 5 punts de venda que hi posaran les begudes, el parament i els cafès. Al mateix temps, l'ANC de Solsona també cooperarà amb organitzacions com l'ACDC, Òmnium Solsonès, CDR Solsonès i partits polítics independentistes. La data per adquirir els tiquets culmina aquest dissabte, 30 de juny atès que les places són limitades.