L'Associació del Mètode Suzuki de Catalunya (AMSC) engega el segons curs d´estiu musical de la mà de professors i alumnes locals, de l'Escola Municipal de Música, i d'arreu. Tot i que les classes comencen demà, dijous 12, la iniciativa escalfa motors amb el concert de Benvinguda, que tindrà lloc avui a dos quarts de vuit del vespre a la plaça Major. En l'edició d´enguany, que comprèn des d´avui fins diumenge, 15, s'incrementen el nombre de concerts, concretament 7. Es distribuïran entre les places Major i de Ramon Llumà, l'Escola Municipal de Música i el Teatre Comarcal, tots amb entrada lliure.

L´AMSC torna a Solsona per repetir el curs atès que Sara Alarcón, regidora de Cultura, ja va posar de relleu a la presentació del programa el fet que «la qualitat i les condicions des les instal·lacions públiques de què disposa la ciutat per acollir aquest tipus de cursos musicals, combinades amb els racons recollits del nucli antic fan de Solsona una destinació ideal».

Les audicions de Suzuki s'acullen en el marc del XVI «Solsona dona la nota», que com a novetat també incorpora l'ampliació de l´AIMS Festival, que es durà a terme al mes d'agost.