El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot va acollir una trentena d'assistents en una vetllada a la fresca a Solsona. L'actuació va tenir lloc en una terrassa d'un particular amb vistes al Palau Episcopal, la Catedral de Solsona i el Vall Calent, entre d'altres. La vetllada es va inaugurar amb la interpretació de les peces del segon disc del duet "Lliure o descansar" i quatre cançons inèdites del mateix disc comercialitzades en format d'un EP, que duu el nom "Mantra". Els participants, que restaven asseguts en coixins al terra del terrat per a fer més còmoda la vetllada, també van poder gaudir de la cervesa artesana "La Guineu" que s'oferia durant el concert. L'espai dels terrats s'ha convertit en el format que ha marcat la distinció de Jo Jet i Maria Ribot, que enguany es va inaugurar el passat diumenge, 17 de juny a Barcelona.

El concert s'emmarca en el tercer any consecutiu de la Gira de Terrats 2018, que culmina el proper 12 de juliol. La gira ha dut la banda a actuar a terrats de deu municipis de tot Catalunya. En aquesta edició s'han rebut més de 30 candidatures de terrats de tot el territori català i, a una setmana de començar la gira, ja s'havien registrat més de 530 sol·licituds d'entrades per assistir a un dels concerts previstos. L'èxit del projecte evidencia la passió amb que el públic es pren la proposta.

Jo Jet i Maria Ribot omplen terrats de tot el territori català des de 2011, encara que no va ser fins l'estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de 6 concerts, que va aplegar un públic de 300 persones entre totes les actuacions.