13 de juliol de 2018
13.07.2018

La solsonina Anna Montraveta, pubilla de Catalunya, llegeix una carta al Parlament adreçada als independentistes presos i exiliats

Montraveta encapçalava una visita d'hereus, pubilles, dames i fadrins al saló de sessions, rebuda per Roger Torrent

13.07.2018 | 19:43
La pubilla, llegint la carta

El president del Parlament, Roger Torrent, ha rebut aquesta tarda més d'un centenar d'hereus, pubilles, dames i fadrins de tot Catalunya al saló de sessions. La delegació l'encapçalaven la solsonina Anna Montraveta, pubilla de Catalunya del 2017, i el president del Foment de les Tradicions Catalanes, Gil Vilarrasa.

La pubilla de Catalunya ha llegit una carta del col·lectiu adreçada a l'expresidenta Carme Forcadell, a Oriol Junqueras, a Dolors Bassa, a Jordi Sànchez, a Jordi Cuixart, a Jordi Turull, a Josep Rull, a Joaquim Forn, a Raül Romeva, a Carles Puigdemont, a Marta Rovira, a Anna Gabriel, a Toni Comín, a Meritxell Serret, a Lluís Puig i a Clara Ponsatí.

Per la seva banda, el president ha posat els representants del pubillatge com a exemple «d'esperança en el futur divers i plural però d'arrels profundes» pel qual treballa el Parlament i els ha esperonat a ser crítics i a mantenir les tradicions perquè la cultura continuï actuant com a element integrador en la «societat rica i diversa que és Catalunya».

Pots llegir el text sencer de la carta pronunciada per Anna Montraveta aquí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook